Ünlü bankadan kredi kampanyası: Tek tıkla faizsiz 10 bin TL

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Merkez Bankası’nın 4’ncü kez faiz arttırması bankaların kredi faizlerini yükseltmesine neden oldu.

Araç piyasasını etkileyecek kadar yükselen faiz oranları vatandaşın bankalardan uzaklaşmasına yol açtı.

Denizbank müşteri çekmek için resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre mobil bankacılık üzerinden müşteri olanlar sıfır faizli 10 bin TL krediden faydalanabiliyor.

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı bin TL ile 10 bin TL arasında olacak. Maksimum vade sayısı ise 6 aya kadar.

İlk kez müşterimiz olup, kredi başvurusu yapan DenizBanklılar 1 ay süresince bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Bankanın paylaştığı kampanya kriterleri arasında Sigortasız kredi tercih edilmesi halinde, %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geçerli olmayacağı bilgisi paylaşıldı.

DenizBank MobilDeniz’i indirip “Müşteri Ol” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayanların yararlanabileceği kampanya 20 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

KAMPANYANIN DETAYLARI ŞÖYLE;

– Kampanya kapsamında faiz oranı, MobilDeniz uygulamamız üzerinden 6 aya kadar hayat sigortalı olarak aylık %0 faiz oranı ile başlayacak olup, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir.

– Sigortasız kredi tercih edilmesi halinde, %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geçerli olmayacaktır. Sigortasız ihtiyaç kredisi KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir.

– MobilDeniz’den DenizBank müşterisi olduktan sonra, kampanya süresi boyunca MobilDeniz uygulamamız üzerinden avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile kredi kullanma hakkı elde edeceksiniz. Avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.

– Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir.

– Yasal vade sınırlamaları gereği maksimum vadeler; 100 bin TL üstündeki üzerindeki tutarlar için 12 ay, 50 bin TL – 100 bin TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50 bin TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır.

– Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır.

– Aylık %0 faiz oranı 10.000 TL’ye kadar ve maksimum 6 aya kadar vade ile kullandırılan ihtiyaç kredilerinde, hayat sigortası yapılması durumunda geçerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x